Prieel verlichting

Breng licht in het donkere houten prieel met de juiste verlichting! Voor welk doel u uw prieel ook heeft ingericht, sfeervolle verlichting is altijd de moeite waard. Je hebt verschillende opties om ze te installeren. Als je een stroomkabel naar je prieel hebt gelegd en de aansluitingen hebt laten maken door een specialist, dan kun je stopcontacten en plafondinstallaties gebruiken om de lampen van energie te voorzien. Maar ook zonder directe stroomvoorziening kunt u de tuinschuur uitstekend verlichten met LED-verlichting op batterijen of op zonne-energie.

balkon lampen
wandlamp design

Wandlamp voor buiten

In het warme seizoen is het een goed idee om feestjes en verjaardagen buiten te vieren. Een gezellig barbecuefeest met vrienden op het terras of een rustig tuinfeest met een kampvuur en brood op een stokje – de tuin is in de zomer een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Maar ook als de zon al onder is, moet de tuin veilig blijven – makkelijker dan verwacht met wandlampen voor buiten.Wandlampen voor buiten zijn ideaal voor tuinen en terrassen. Ze verlichten een groot gebied voor een barrièrevrij pad en geven uw tuin net dat beetje extra. Met een buitenlamp maak je een statement in je tuin. Kies uit de vele designs precies de juiste lamp voor jouw tuin.

Kastverlichting

Woonkamers worden pas huiselijk als ze met het juiste licht zijn ingericht en individuele ruimtes subtiel of opvallend geënsceneerd zijn. Naast conventionele verlichtingselementen zoals plafondlampen, staande lampen en dergelijke, biedt kastverlichting grote mogelijkheden om een ​​feelgood-sfeer te creëren. Met moderne  LED kastverlichting zet u uw kasten in de spotlight.

kastverlichting
gevelverlichting

Wandlamp monteren

Het monteren van een wandlamp op een muur kan een uitdaging vormen voor huiseigenaren die niet veel handmatige vaardigheden hebben. Toch is het niet altijd nodig om een ​​elektricien in te huren. Ook als u geen hobbyvakman bent, kunt u met het juiste gereedschap, de nodige veiligheidsmaatregelen en met onze stap-voor-stap instructies uw nieuwe gevellamp , terras wandlamp , solar wandlamp zelf bevestigen. Wandlamp monteren is relatief eenvoudig, vooral wanneer de bekabeling al aanwezig is.

Feestverlichting

Elk goed feest heeft gewoon het juiste licht nodig. De reden is simpel, want niet alleen muziek, mensen en het eten op een feest zijn bepalend voor de feelgood-sfeer. Ook de juiste feestverlichting,bepalen het karakter en het feestmotto.Het moet dus gebaseerd zijn op het soort feest en niet als een compleet vreemd object worden geplaatst. Gezellige en stillere feesten komen voorbij met gedempte en zachte lichten. Als het feest echt van de grond komt, zou het veranderen van lichten in allerlei felle kleuren de stemming moeten bepalen.

feestverlichting voor buiten
led buitenlamp

Buitenlamp met sensor

Ontdek het praktische van een buitenlamp met sensor.Met sensor gestuurde buitenlampen kunt u uw oprit, tuin of buitentrap verlichten.Dankzij de geïntegreerde bewegingsmelder hoef je in het donker nooit meer naar het sleutelgat in de voordeur te zoeken en mis je geen struikelgevaar.Profiteer van de voordelen van een buitenlamp met sensor en voorkom slecht verlichte trottoirs of donkere hoekjes in je buitenruimte. Overtuig uzelf van het extra comfort, de veiligheid en de kostenbesparing!

Plafondlamp monteren

Voor het monteren van een plafondlamp hoef je geen professional te zijn, het volstaat om een ​​paar belangrijke stappen te kennen zodat de lamp correct kan worden geïnstalleerd. Het is ook belangrijk om de aard van het plafond te kennen en het juiste gereedschap bij de hand te hebben.Het is belangrijk om je veilig te voelen en bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen zodat het niet mis gaat en dan moet alles goed komen

plafondlamp beugel
smartlife lamp

Smart home verlichting

Volgens fabrikanten verminderen smart home-producten het energieverbruik, maken gebouwen veiliger en verhogen ze het comfort. Hierdoor biedt de woning meer woonkwaliteit voor mensen van alle leeftijden. De technologie, die individueel aan de behoeften kan worden aangepast, biedt het perspectief om het leven slim te maken, dat wil zeggen aangenaam, slim, en intelligent.

SFEERVERLICHTING VERANDA

Onder een veranda zit u beschut tegen regen. Van de eerste milde lentedagen tot de late zomer wordt uw terras uw buiten woonkamer. Wil je de dagen onder het terras afsluiten, dan heb je eerder in de herfst en later in de zomer een geschikte terrasoverkapping nodig. Doe het licht aan! Sfeerverlichting veranda geeft je tijd. Tijd die u in de frisse lucht kunt doorbrengen. Want terwijl een terrasoverkapping u beschermt tegen regen en ook de koelte buiten met sfeerverlichting veranda kun je lang buiten blijven als je wilt!

veranda verlichting
led strip inkorten

Led strip inkorten

Aangezien een LED-lichtstrip een vaste lengte heeft en het niet altijd mogelijk is om lichtstrips van de juiste lengte te kopen, vragen gebruikers vaak of een LED-strip op een bepaalde lengte kan worden gesneden. Er zijn veel verschillende merken en ledstrips, dus de vraag of een strip na het knippen nog normaal te gebruiken is, is niet in het algemeen te beantwoorden.Met deze blog en gratis stappenplan word dit klusje een makkelijke opgave.