Led strip monteren

Inmiddels zijn er talloze varianten van ledstrips op de markt. Of het nu monochroom, dual white of in een kleurrijke RGB-versie is: voor elke toepassing is er de juiste ledstrip. De grote populariteit is vooral te danken aan de eenvoudige installatie. LED-strips kunnen eenvoudig achteraf worden ingebouwd als decoratieve verlichting..De installatie is snel en eenvoudig , kan ook door hobbyisten worden uitgevoerd en kan natuurlijk ook op elk moment achteraf worden ingebouwd.

led strip monteren

 mooiste kersverlichting 2021

Mooiste kerstverlichting 2021

Ook in Nederland komen ze in de aanloop naar Kerstmis steeds vaker voor, sfeervolle straattaferelen die het resultaat zijn van de optelsom van geweldige kerstlichtcreaties in huizen en voortuinen. Steeds meer mensen willen een feestelijke sfeer creëren met de mooiste kerstverlichting aan de buitenzijde of de mooiste kerstverlichting in huis. Maar hier is voorzichtigheid geboden, want niet alle kerstverlichting is geschikt voor buitengebruik!

12 volt tuinverlichting

Tuinverlichting installeren? Vind je het lekker om in de tuin te zijn in de zomer, zoals zoveel mensen? Dan wil je er natuurlijk het hele jaar van genieten. Dat kan met goede 12 volt tuinverlichting. Het installeren van de 12 volt tuinverlichting is vaak helemaal plug and play. Er zijn een aantal dingen om op te letten. Bekijk deze blog voor de tips voor het installeren van de 12 volt tuinverlichting. 

slinger tuinverlichting

halloween verlichting

Mooiste halloween verlichting 2021

Heb je je ooit afgevraagd wat Halloween zou zijn zonder de lichten? Aangezien Halloween op 31 oktober wordt gevierd en dit al midden in de donkere seizoenen valt, zou Halloween nacht vooral erg donker zijn. Het is eng, maar elke Halloween-versiering zou gewoon verdwijnen. En als je echt moeite hebt gedaan om het te versieren, zou dat zonde zijn! We vertellen je hoe je niet alleen een Halloween-decoratie maakt die zorgt voor een onvergetelijk Halloween-festival, maar ook hoe je voor de mooiste Halloween verlichting zorgt.

De beste lichtsnoer voor buiten

In de zomer kunnen lichtsnoeren een vleugje glamour en romantiek toevoegen aan de buitenruimte . Of je nu een tuinfeest geeft, je tuin mooi verlicht of gewoon lekker buiten wilt eten met het gezin, feestverlichting kan een bijzondere sfeer creëren. Vandaag geven we je een paar effectieve ideeën voor de beste lichtsnoer voor buiten die gemakkelijk te implementeren zijn, maar een zeer fantasierijk effect hebben. Laat je inspireren voor de beste lichtsnoer voor buiten.

feestverlichting voor buiten

wifi lamp

De beste wifi lamp

Waarom zou je een wifi lamp kopen als een conventionele en veel goedkopere LED-lamp hetzelfde zou doen? Bij het beantwoorden van deze vraag stellen eigenaren van wifi lampen comfort meestal voorop.Het is gewoon heel prettig om de helderheid en lichtkleur van één of een hele groep wifi-lampen op afstand te bedienen vanaf elke plek in huis of appartement – handmatig of automatisch. Sta nooit meer op van de gezellige bank om het licht uit te doen of de dimmer aan te zetten. Loop nooit meer door een donkere kamer naar de lichtschakelaar.Nooit meer de kinderen aansporen om het kamerlicht achter hen uit te doen, enz. Er zijn veel praktijkvoorbeelden voor meer wooncomfort door wifi lampen.

Slimme stekker

Met slimme stekkers kan je voor weinig geld lampen, keukenapparatuur etc. netwerken. Er is een grote keuze, de meeste modellen zenden uit via WLAN, Bluetooth, ZigBee of DECT. Met al deze apparaat in een netwerk kun je de slimme stekkers met elkaar laten ,,praten”.Als ik het huis verlaat doe de verlichting uit, dit is allemaal mogelijk met de slimme stekkers.

slimme stekker

beste wandlamp

De beste wandlamp

Of het nu gaat om een ​​LED wandspot voor binnen, als buitenverlichting of als leeslamp – een goede wandlamp moet voldoende lichtopbrengst hebben.Bovendien moet het in de betreffende ruimte passen.In tegenstelling tot volumineuze vloerlampen nemen wandlampen weinig ruimte in beslag. Ook geven ze uw kamers de juiste sfeer.

Buitenlamp monteren

Buitenlampen kunnen in principe net als gewone binnenlampen worden bevestigd.Er zijn ook klemoplossingen voor buitenruimtes of lampen die geboord moeten worden. De lampen zijn echter niet zomaar onderling uitwisselbaar.Alleen lampen die voor dit doel zijn ontworpen, mogen buiten worden gebruikt. De kabels moeten waterdicht of geïsoleerd worden geïnstalleerd en het water mag zich niet in het stopcontact verzamelen – anders was het dat met het licht.met dit stappenplan word een buitenlamp monteren een eenvoudig karweitje.

duurzame verlichting binnen