Booglamp in de woonkamer

Booglampen worden meestal gebruikt in de eet- of woonkamer. In de eetkamer dienen ze als decentrale verlichtingsoplossing als de plafonduitlaat zich niet in het midden boven de eettafel bevindt – of er zelfs niet is. Richt de lamp zo uit dat de lampenkap centraal boven de eettafel staat. Zo geniet u tijdens het eten van aangenaam, verblindingsvrij licht. In de woonkamer biedt de booglamp ideale zoneverlichting voor je zithoek door de bank of leesstoel te verlichten. Hier is het vaak een sfeervol alternatief of aanvulling op de plafondlamp die de hele ruimte verlicht.

booglamp woonkamer
gevelverlichting


Gevelverlichting

Met gevelverlichting laat u uw huis van zijn mooiste kant zien. Spelen met licht en schaduw, dat maakt de gevel nog interessanter. Veel lampen hebben al een prachtig schaduwspel. Zo niet, neem dan gewoon meerdere lampen, hiermee kunnen ook mooie effecten worden bereikt.

Huisnummer verlichting

Huisnummer verlichting moet bij de ingang worden aangebracht, waar ze vanaf de straat goed zichtbaar zijn. Helaas wordt het belang van verlichte huisnummers nog vaak onderschat. Niet alleen gasten zullen je dankbaar zijn als ze in één oogopslag het juiste huis kunnen vinden om je te bezoeken. De postbode heeft in de winter vaak grote moeite met het ontcijferen van de individuele onverlichte huisnummers. Deze inspanning kan de postbode en de pakketdienst ontlasten door te kiezen voor een moderne huisnummerlamp verlichting. In geval van nood wijst de huisnummer verlichting de arts ook snel en veilig de juiste weg

huisnummer verlichting
slimme plafondverlichting


Slimme plafondlamp

Voor iedereen die eindelijk zijn huis slim wil noemen: Durf aan de slag met een slimme plafondlamp,zo heb je de slimme algemene verlichting veilig gesteld en kun je eerst alle functies in alle rust testen voordat je er een vloer-, tafel-, pendel- of wandlamp aan toevoegt. Van een breed scala aan lichtscenario’s en effecten tot praktische timerfuncties , een smart home-verlichtingsconcept laat niets te wensen over. Laat je inspireren.

Houten lamp

Hout is een natuurproduct dat steeds populairder wordt in woonruimtes. Houten lampen bepalen met hun warme licht het karakter van de ruimte en zijn door hun materiaal veelzijdig inzetbaar.Zowel lampen van naturel hout als moderne lampen bewerkt hout kunnen gebruikt worden als hanglamp , wandlamp , tafellamp of lampen die perfect in uw huis geïntegreerd kunnen worden .

lamp duurzaam
badkamer verlichting inspiratie


Badkamer verlichting inspiratie

Elke dag begint en eindigt voor ons in de badkamer. Hier gaan we over onze dagelijkse persoonlijke hygiëne, scheren of make-up op en maken ons klaar voor de nieuwe dag. Ondertussen wil je ‘s avonds nieuwe krachten opdoen met een warm bad. Dit stelt heel andere eisen aan de verlichting in de badkamer: we willen bijvoorbeeld ‘s morgens helder licht om wakker te worden en ‘s avonds warm licht om te ontspannen. Daarnaast zijn er slimme verlichtingsoplossingen om uit te kiezen, die de badkamer omtoveren tot uw persoonlijke wellness- en sparuimte.

Retro led lamp

Wat is er bijzonder aan een retro LED lamp? Je geweldige uiterlijk. Met de LED in vintage look kun je gewoon niet fout gaan. Dankzij de prachtige vormen, de bruinbeige kleur van de lampbehuizing en de prachtige lichtdraden gemaakt van moderne LED-technologie doen de lampen op geen enkele manier onder voor hun modellen. En je bespaart ook nog eens elektriciteit. Het kan niet beter, toch?

netspanning gevaarlijk let op


Overstappen naar led

Overstappen naar LED lampen: Het is inmiddels bekend dat LED lampen de juiste keuze zijn voor energiezuinige verlichting. Het overschakelen van traditionele verlichting naar LED-verlichting kan echter problemen opleveren. Lees eerst dit artikel voordat u overstapt naar led.Door deze blog te lezen, kunt u veel problemen gemakkelijk voorkomen.

Led bouwlamp

Een goede led bouwlamp moet in de eerste plaats robuust zijn en een zo fel mogelijk licht genereren. Het is praktisch als de led lamp ook nog eens energiebesparend is. Dat LED-bouwlampen niet alleen de elektriciteitskosten laag houden, maar ook andere voordelen met zich meebrengen, wordt in het volgende artikel duidelijk.

accu garage lamp
led gloelamp


Led lamp dimmen

Kunnen LED’s gedimd worden? Technisch gezien is dit geen probleem: alleen lampen die expliciet als dimbare LED-lampen zijn gemarkeerd, kunnen worden gedimd! Aangezien de interface tussen dimmer en LED-lamp niet gestandaardiseerd is, werkt niet elke LED-dimmer met elke LED-lamp. Daarnaast moet de minimale basisbelasting van de LED-dimmer kleiner of gelijk zijn aan het stroomverbruik van de aangesloten lamp.