Innr installeren


Innr installeren

De Nederlandse fabrikant innr Lighting biedt slimme verlichtingssystemen voor het verlichten van uw binnen- en buitenruimtes. Wat is er zo slim aan de lampen en lampjes? Ze zijn allemaal ZigBee-enabled en kunnen worden bediend via app en afstandsbediening en gecombineerd met andere ZigBee-enabled producten.Lees verder om ze zien hoe eenvoudig innr installeren is.

innr installeren

Voor de uitvinders Jeroen Dalerop en Rob Timmer was het belangrijk om kwaliteitsproducten te kunnen aanbieden tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Het gemak van slimme verlichting moet voor iedereen toegankelijk zijn. De inspiratie kwam bij de fabrikanten toen ze merkten welke impact verlichting kan hebben op de sfeer van een ruimte: door slim gebruik te maken van licht kan een grauwe kantoorruimte worden omgevormd tot een relaxte loungeruimte. Gemotiveerd door deze inspiratie, innr heeft zich inmiddels ontwikkeld tot specialist in de intelligente verlichtingsmarkt.Lees verder om ze zien hoe eenvoudig innr installeren is.

Het assortiment van innr omvat lampen, verlichting en bijpassende accessoires en is gemakkelijk te bedienen via smartphone, tablet of spraakcommando. De producten overtuigen door hun premium kwaliteit, snelle installatie en eenvoudig gebruik. Voor meer comfort en welzijn in huis.Lees verder om ze zien hoe eenvoudig innr installeren is.

Wat kunnen innr lampen doen?

Het assortiment van innr omvat plafondspots, flexibele lichtstrips, lampen en een ruime keuze aan buitenlampen. Je kunt de lampen in warm of koel licht schijnen voor meer comfort of betere concentratie. U kunt ook kiezen uit een van de 16 miljoen kleuren om uw verlichting aan uw behoeften aan te passen. Zo bevordert groen licht de creativiteit, heeft blauw licht een kalmerend effect en heeft rood licht een stimulerend en verwarmend effect. De innr lampen bieden dan ook tal van toepassingsmogelijkheden. Ze zorgen ook voor meer veiligheid, vooral buitenshuis, omdat paden en terreinen van uw pand altijd optimaal verlicht zijn.Innr installeren is eenvoudig en makkelijk.

Verbonden met de innr Bridge, het slimme centrum voor je intelligente verlichtingssysteem, en de gratis innr app, bedien je het licht via smartphone, tablet of spraakcommando. Zet hem aan, uit of dim hem met een enkele klik in de app. Stel slimme dag- of weekprogramma’s in zodat je licht in de slaapkamer ‘s ochtends altijd op hetzelfde tijdstip aangaat om de dag energiek te beginnen of het licht in de woonkamer elke avond aangenaam wordt gedimd zodat je het jezelf gemakkelijk kunt maken op de bank.

De belangrijkste functies op een rij:

 • Slim verlichtingssysteem voor binnen en buiten
 • Draadloos dimbaar, aan en uit te zetten via de gratis innr app
 • Bediening via de innr Bridge via smartphone of tablet
 • Warm wit en koel wit licht of keuze uit 16 miljoen kleuren
 • Dagelijks en weekprogramma’s voor routines
 • Uitstekende kwaliteit tegen eerlijke prijzen
 • Spraakbesturing met Amazon Alexa en Google Assistant
 • Compatibel met Philips Hue en andere smart home-systemen

Lees verder om ze zien hoe eenvoudig Innr installeren is.

Verbind Innr met andere apparaten

Innr overtuigt met slimme lichtbronnen op alle niveaus. Van de eenvoudige montage tot de gebruiksvriendelijke bediening. Daarnaast is Innr compatibel met verschillende systemen, waaronder IFTTT en Philips Hue. Naast de hoge kwaliteit van alle componenten heeft Innr ook een hoge mate van energie-efficiëntie, aangezien je alle lampen alleen via lichtscenario’s, routines en schema’s gebruikt wanneer dat nodig is.

 • De voordelen van Innr op een rij:
 • Eenvoudige montage en gebruik
 • Veelzijdige compatibiliteit
 • Hoge energie-efficiëntie
 • Van hoge kwaliteit
 • Lichtscenario’s, routines en schema’s
 • Individuele uitbreidbaarheid
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Welke producten biedt inr aan?

Innr heeft een groot assortiment slimme lampen, lampen en accessoires die je naar wens uitbreidt en intuïtief en eenvoudig bedient via de Innr app op je smartphone of tablet.

Innr spots en inbouwspots

De spots en inbouwspots van innr zijn geschikt als plafond- en kastverlichting. De spots hebben een geringe inbouwdiepte waardoor ze ideaal zijn als lamp voor lage plafonds. Je kunt de spots ook gebruiken als decoratieve lichtbronnen voor je kasten en vitrines. Onder keukenkasten zorgen ze ervoor dat het werkoppervlak altijd optimaal verlicht is.

Innr FlexLight

De flexibele lichtband van innr is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Kies opnieuw tussen wit en gekleurd licht. De hoge lichtopbrengst van de LED-lichtstrip zorgt voor een stijlvolle, gelijkmatige verlichting. Dankzij de zelfklevende achterkant is de flextape snel en eenvoudig te bevestigen aan kasten, het aanrecht of trappen. Je kunt hem naar eigen wens vormgeven en ook nog eens inkorten en dimmen, aan- en uitzetten via de app.

Innr bollen

innr biedt tal van slimme lampen in verschillende maten, vormen en voor de verschillende fittingen GU10, E14 en E27. De lampen zijn verkrijgbaar in de varianten met wit en gekleurd (RGBW) of alleen met wit licht. Met de slimme dubbele packs bespaart u niet alleen, maar kunt u ook direct meerdere lampen intelligent aansturen.

Als simpele gloeilampen te saai voor je zijn, dan vind je met filamentlampen de juiste verlichting voor jou. Binnenin zie je een gloeidraad bestaande uit LED-lampjes, die optisch gebaseerd is op de gloeidraad van de goede oude gloeilamp. Gloeilampen schijnen in koel of warm wit, kunnen worden gedimd, draadloos in- en uitgeschakeld en zorgen voor decoratieve highlights in uw huis, omdat u ze niet achter lampenkappen hoeft te verbergen.Lees verder om ze zien hoe eenvoudig Innr installeren is.

Innr buitenplek

De buitenspots kunnen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal aan muren of in de grond worden bevestigd, bijvoorbeeld als rand van een tuinpad. Via de innr control box kun je meerdere spots met elkaar combineren en als groep gemakkelijk via je smartphone, tablet of spraak bedienen. Je hoeft niet eens thuis te zijn om je tuinverlichting aan of uit te zetten. De spots zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik. Ze hebben een laag voltage, zodat ze veilig werken bij regen en storm en ook dieren en mensen beschermen tegen elektrische schokken.

Innr sokkel lichten

De intelligente sokkellampen van innr zijn snel en eenvoudig te monteren dankzij de geïntegreerde grondpin. Plak de sokkellampen in het gazon of tussen je planten, plaats ze naast tuinpaden of op je terras. Creëer mooie lichtaccenten en maak uw pand veilig met goede verlichting. Als je via de innr control box meerdere basislampen met elkaar verbindt, bedien je ze eenvoudig allemaal als groep. Dankzij de draadloze bediening via de innr app bedien je zelfs onderweg je tuinverlichting. Ook hier zorgt de laagspanning voor een veilige werking buitenshuis.Lees verder om ze zien hoe eenvoudig Innr installeren is.

Flex-licht voor buiten

Met de flexibele lichtstrip voor buiten van innr zet je snel en eenvoudig decoratieve lichtaccenten in je tuin. De Outdoor Flex Strip is bijzonder effectief langs het tuinpad, onder de overkapping of langs een schutting. Kies een warme of koele witte tint voor een gezellige sfeer, of kies uit 16 miljoen kleuren om accenten te leggen in je buitenruimte. Uw tuin kan snel en eenvoudig worden omgetoverd tot feestlocatie of nodigt uit tot verpozen. Dankzij de draadloze bediening via de innr app bedien je je verlichting ook onderweg.

Het assortiment van innr omvat lampen, verlichting en bijpassende accessoires en is gemakkelijk te bedienen via smartphone, tablet of spraakcommando. De producten overtuigen door hun premium kwaliteit, snelle installatie en eenvoudig gebruik. Voor meer comfort en welzijn in huis.Lees verder om ze zien hoe eenvoudig innr installeren is.

Bridge en remote – zo bedien je je innr lighting

De Innr Bridge is het middelpunt van uw verlichtingssysteem. U kunt de bridge gebruiken om gemakkelijk met uw smartphone, tablet of spraakgestuurd tot 100 lampen met radiofunctionaliteit te dimmen, in en uit te schakelen – ook als u onderweg bent. Stel via de app praktische programma’s in en kies tussen een wittint en één van de 16 miljoen kleuren voor je licht. De innr Bridge is ook compatibel met ZigBee-compatibele lampen van andere fabrikanten zoals Philips Hue en Paulmann.Lees verder om ze zien hoe eenvoudig Innr installeren is.

Als je geen smartphone bij de hand hebt, bedien je je intelligente verlichting ook met de innr draadloze afstandsbediening. Je kunt tot 10 van je draadloze lampen dimmen, in- en uitschakelen. Je hebt hiervoor de app of de bridge niet nodig. De afstandsbediening kan afzonderlijk of als aanvulling op de app worden gebruikt. In combinatie met Bridge en de app kunnen slimme scenario’s voor de lampen worden opgezet.

Slimme stekker en verlengsnoer voor grenzeloze slimheid

Met de innr Smart Plug maak je van alle apparaten met een stekker Smart Home producten. Schakel simpele lampen intelligent en bedien ze via je innr app. Of sluit de slimme stekker aan op je koffiemachine, zodat je hem ook gemakkelijk met je smartphone in- en uitschakelt. De smart plug is als het ware ook een repeater, omdat hij het bereik van je radiogestuurde apparaten vergroot, zodat ook apparaten die verder van de bridge verwijderd zijn optimaal kunnen worden aangestuurd.

Om uw buitenverlichting uit te breiden, biedt innr diverse verlengkabels aan zodat u werkelijk tot in de kleinste en meest afgelegen hoekjes van uw pand kunt komen. De kabel is te combineren met alle buitenlampen van innr en wordt eenvoudig tussen de schakelkast en de lamp aangesloten. Voor grenzeloze verlichting individueel afgestemd op uw smaak.

Is innr compatibel met andere producten?

Het intelligente verlichtingssysteem van innr is compatibel met alle draadloze producten via de ZigBee draadloze standaard. Je kunt bijvoorbeeld elke intelligente Philips Hue of Paulmann ZigBee lamp aansluiten op het innr systeem en vice versa. Daarnaast bedien je met Google Assistant en Amazon Alexa je innr producten met je stem en ervaar je zo grenzeloos comfort in je slimme verlichting.

Hoe Innr installeren

De slimme inr Bridge is het middelpunt van je verlichting. Gebruik de meegeleverde stekkers om de bridge op uw router en op een stopcontact aan te sluiten. Installeer dan de gratis innr app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Je kunt de innr Bridge nu via de app verbinden met je router. Schroef vervolgens uw draadloze lampen in een lichtfitting, of monteer eerst de lampen met het bevestigingsmateriaal op de daarvoor bestemde plek. Met de app kun je deze lampen nu vinden, integreren in je verlichtingssysteem, instellingen maken en comfortabel bedienen via smartphone, tablet of spraak.lees verder om te zien hoe makkelijk innr installeren is.

Innr met Hue Bridge verbinden 4 stappenplan

Bij Innr is het pad een beetje anders. Want hier moet je precies het tegenovergestelde doen zodat de lampen terug te vinden zijn in de Hue app. Volg gewoon de instructies.

 • Open de Hue-app ( iOS / Android )
 • Open ” Instellingen “.
 • Open ” Lamp instellingen ” en druk op de ” plus “.
 • Pas nu zet je de Innr lamp aan. Als het niet meteen wordt gevonden, schakelt u het uit en weer in.

Vervolgens bedien je de Innr lamp via de Hue app, integreer je hem in kamers en meer. Bediening via Alexa of Google Assistant werkt natuurlijk ook. De Innr lampen zijn een perfecte aanvulling op het Hue systeem, hier vind je een overzicht van alle Innr lampen.Zo makkelijk is Innr installeren.

Innr Compatibel met Zigbee en Philips Hue

Zigbee: De Innr lampen werken over het Zigbee netwerk. Een bijzonder slimme feature, want hiermee integreer je de slimme lampen in je smart home, ongeacht het merk. Daarnaast kun je met Zigbee scenario’s en routines maken voor meerdere componenten. Een ander voordeel van Zigbee, naast de flexibele en bijna automatische communicatie van alle Innr componenten, is dat je Innr lampen nog betrouwbaarder en energiezuiniger werken met Zigbee.

Philips Hue: De Zigbee-compatibele Innr-lampen kunnen via de Philips Hue Bridge in uw verlichtingssysteem worden geïntegreerd. Hiervoor heb je de Philips Hue app nodig, waarin je de Innr lamp zoekt om deze daarna te installeren. Als de lamp vervolgens meerdere keren gaat branden, betekent dit dat deze nu is verbonden met Philips Hue. Gebruik via Philips Hue vereenvoudigt ook de integratie in spraakassistenten.Lees verder om te zien hoe makkelijk innr installeren is, en no meer innr installeren tips

De Innr Smart Plug SP120 installeren op het Philips Hue systeem

Het trainen van het Innr Smart Plug SP120 stopcontact is snel en eenvoudig. Er is maar één ding om in gedachten te houden om het de eerste keer te laten werken. Het kan vervolgens worden bediend en geconfigureerd via het Philips Hue-systeem.

 • Opent de Philips Hue-app op de telefoon of tablet
 • Ga naar “Instellingen” rechtsonder
 • Dan op “Lampinstellingen”
 • Nu op “Lamp toevoegen”
 • Start “Zoeken” groene knop
 • Zodra de zoekactie loopt, steek je de Innr Smart Plug in het stopcontact en zet je hem aanNadat de Innr Smart Plug is gevonden, kan deze aan een kamer worden toegewezen en hernoemd.

Het is belangrijk dat je de Innr Smart Plug alleen in het stopcontact steekt en aanzet wanneer je op zoek bent naar nieuwe lampen. Anders vindt Philips Hue het stopcontact niet.

Innr accessoires

Om je lampen nog flexibeler te kunnen gebruiken, heeft Innr ook de nodige accessoires. Naast voeding en spotverlengingen voor binnen en buiten biedt Innr ook een afstandsbediening waarmee je zonder smartphone je lampen kunt bedienen. Integreer het accessoire in je Innr-netwerk en geniet van een nog betere gebruikerservaring.