inbouwspots


Spots inbouwen

Zelfs in de planningsfase is het erg belangrijk om na te denken over passende verlichting. Op deze manier kunnen de benodigde kabels voor de ledverlichting direct tijdens de bouwfase worden gelegd. De verlichting kan zeker in een later stadium ook achteraf worden ingebouwd. 

Diffuus licht

In de natuur spreekt men per definitie van diffuus of vlak licht wanneer het zonlicht gelijkmatig wordt gebroken door wolken, mist of bomen zodat het zacht en gelijkmatig wordt verdeeld. Thuis kun je dit effect nabootsen met lampen die hun licht breed verspreiden en zo een even zacht lichtoppervlak creëren. Door de gelijkmatige verlichting zijn diffuse lichtbronnen bijzonder geschikt om een ​​optimale basisverlichting in een ruimte te creëren.

led paneel garage

Aanlichten tuint


Mooiste tuinverlichting

Met name in de tuin is de juiste verlichting belangrijk als leidraad. Buitenverlichting kan veilig de weg door de tuin verlichten voor jou en je dierbaren. Met de mooiste tuinverlichting van bekende topfabrikanten haalt u eersteklas kwaliteit direct in uw tuin. Kies de juiste verlichting van onze merkfabrikanten. Door het lezen van dit artikel,krijg je inspiratie en creëer je de mooiste tuinverlichting.

Philips hue verlichting

Pilips Hue zet nieuwe maatstaven op het gebied van slimme huisverlichting. Het intelligente verlichtingssysteem van Signify, voorheen Philips Lighting, laat de harten van technisch onderlegde mensen sneller kloppen en maakt tegelijkertijd de weg vrij voor nieuwkomers in het slimme huis. Het merk biedt een breed scala aan lampen, lampen en accessoires waarmee je je huis slimmer kunt maken – van binnen en van buiten.

philips hue tafellamp

philips hue alternatief wiz


Philips Hue alternatieven

Een connected home is handiger en kan zelfs energie besparen.Het slimme verlichtingssysteem van Philips Hue is bekend en populair – maar goedkoop is het niet. Hier maakt u kennis met mogelijke Philips hue alternatieven.Smart light is de ideale introductie in de wereld van een smart home . De draadloze LED’s zijn snel en eenvoudig te installeren en hebben een geweldig effect.

Philips hue accessoires

Met een smartphone, tablet, draadloze schakelaar of een slimme spraakassistent – verschillende Philips Hue-functies, zoals de helderheid of de kleurwaarden van de slimme lampen, worden direct aangestuurd. Naast wektijden, timers, waarschuwings- en meldingslichteffecten, regels of scènes kunnen ook worden geprogrammeerd om de gebruiker door de dag te begeleiden. 

philips hue smart knop

Philips hue buitenverlichting


Philips Hue buitenverlichting

Tuinbezitters kunnen met de slimme Philips Hue buitenverlichting een eigen lichtspel creëren in de tuin. We leggen uit hoe tuinverlichting werkt met Philips Hue en hoe de slimme lamp buiten sfeervolle accenten zet. Het enige dat hiervoor nodig is, zijn de Philips Hue Bridge, LED buitenlampen en de juiste Philips Hue accessoires voor buiten.

Starten met Philips hue

Met Philips Hue kun je je huis opnieuw inrichten – met licht. Het innovatieve verlichtingssysteem zorgt met zijn 16 miljoen kleuren altijd voor de juiste sfeer en optimale verlichting. En altijd precies zoals u het wilt.Van stem bediening tot smart control allemaal mogelijk met het philips Hue systeem, lees verder om nog meer inspiratie op te doen om te starten met Philips hue

starten met philips hue

led plint verlichting


Led plintverlichting

De indirecte led plintverlichting zorgt voor verbluffende effecten. De lichtaccenten laten hele keukeneilanden zweven en lijken totaal gewichtloos, terwijl de gekleurde schildering van keukenfronten geheel nieuwe accenten in de keuken zet.

Slimme tafellamp

Slimme verlichtingssystemen zoals Philips Hue , Ledvance of Ikea Tradfri willen de appartementen veroveren: koud licht om op te staan, warme verlichting voor het diner of golfachtig dimmen op een feestje – slimme smart home lampen kunnen veel meer dan alleen schakelen lichten aan en uit.

tafellamp