Philips Hue buitenverlichting


philips hue buitenverlichting

Philips hue buitenverlichting


Philips Hue buitenverlichting Design en uniek

Tuinbezitters kunnen met de slimme Philips Hue buitenverlichting een eigen lichtspel creëren in de tuin. We leggen uit hoe tuinverlichting werkt met Philips Hue en hoe de slimme lamp buiten sfeervolle accenten zet. Het enige dat hiervoor nodig is, zijn de Philips Hue Bridge, LED buitenlampen en de juiste Philips Hue accessoires voor buiten.

Philips Hue in de tuin: de belangrijkste dingen op een rijtje

Philips Hue heeft veel waterdichte lampen voor in de tuin ontwikkeld die naadloos te koppelen zijn aan het slimme verlichtingssysteem in huis. Alle Hue tuinlampen gebruiken dePhilips Hue Bridge voorschot nodig voor de vlotte radiocommunicatie tussen LED-lamp, routeren smartphone of tablet. Hoe meer Philips Hue-lampen er in de tuin staan, hoe stabieler het radiobereik, want deZigBee-LED’s vormen samen een netwerk, die de stuurcommando’s van de WLAN-router naar elkaar doorsturen.Lees ook ons artikel over Philips Hue accessoires

Via de Hue-app ofAlexa Je kunt niet alleen de lampen in de tuin aan en uit doen, maar – afhankelijk van het model – kiezen tussen verschillende tinten wit (Hue White Ambience) of zelfs 16.000 miljoen kleuren (Hue White en Color).

Philips Hue in de tuin: verschillende soorten lampen
Voor het verlichten van paden en het creëren van een bijzondere sfeer op warme zomeravonden is er keuze uit een hele reeks verschillende lamptypes:

Sokkellampen: De Hue sokkellampen zijn ideaal voor het verlichten van bloemperken, paden of het terras. Door de compacte hoogte van circa 40 centimeter zijn ze ook op lage wanden te plaatsen.

Tuinpadverlichting: De Hue tuinpadverlichting is met een kleine 80 centimeter bijna twee keer zo hoog als de sokkelverlichting. Ze zijn ook geschikt voor het verlichten van paden of als onopvallende lichtbron tussen struiken en struiken.

Tuinspots / schijnwerpers: tuinspots zetten echt de toon voor hellend metselwerk of bloemperken en creëren zo een bijzondere sfeer. Terwijl spots een klein gebied gericht verlichten, verspreiden schijnwerpers hun licht breder.

Lightstrips: De flexibele Hue Lightstrips zijn er ook in een waterdichte versie voor in de tuin. De lichtbuis ziet er bijzonder goed uit op trappen of tafelranden.

Wandlampen: Wandlampen zijn een nuttige lichtbron in entrees en gangen, maar zijn ook geschikt voor het verlichten van paden, bijvoorbeeld in kleine steegjes die naar de tuin leiden.Philips Hue wandlampen voor gangen en entrees we hebben ook een testvergelijking gewijd.

Philips voert vaak meerdere van deze lamptypes onder dezelfde naam. Zo omvat de waterdichte serie “Fuzo” zowel een padverlichting als een wand- en een sokkellamp. Hierdoor kunnen verschillende lampen in de tuin op elkaar worden afgestemd.Lees verder voor nog meer inspiratie om de beste philips hue buitenverlichting te vinden.

Philips Hue buitenverlichting licht voor de tuin

Voordat we beginnen met het praktische gedeelte, worden hier de drie belangrijkste eigenschappen van het Philips Hue Outdoor Systeem kort toegelicht:

Philips Hue tuinverlichtingssysteem: Voor intelligente buitenverlichting met Philips Hue is een Philips Hue bridge nodig.
Elektriciteit voor buiten Philips Hue buitenlampen hebben een stroomaansluiting buiten nodig voor de energievoorziening.
Philips Hue spots en sokkellampen werken op laagspanning en zijn dus zelf te installeren

Conclusie over de Philips Hue lamp voor tuin, terras en balkon
De Philips Hue buitenverlichting maakt indruk met goed op elkaar afgestemde componenten, geweldige lichteffecten en duurzame ondersteuning. Kies je voor het Hue Philips tuinverlichtingssysteem, dan weet je zeker dat je nog vele jaren na aankoop firmware- en software-updates voor het tuinverlichtingssysteem ontvangt.Philips Hue buitenverlichting de mooiste verlichting voor in de tuin.

Philips Hue buitenverlichting soorten

Philips Hue Lily Spot- en wandlamp

Als je met Kerstmis of Halloween je huis helder wilt laten schijnen, is de Philips Hue LED-spotlamp voor in de tuin de ideale oplossing voor een feestelijke sfeer en de ideaale Philips hue buitenverlichting. Gebruikers kunnen de tuinspot permanent aan de muur bevestigen of eenvoudig met een spijker in de tuingrond verankeren. De set bevat een voeding (12 V), 5 meter kabel en bevestigingsmateriaal. Voor de besturing is ook een Philips Hue bridge nodig. Dankzij beschermingsklasse IP65 is de tuinlamp ook bestand tegen waterstralen van een tuinslang. Meerdere van deze Philips Hue wandlampen kunnen via de netvoeding van stroom worden voorzien.Lees verder voor nog meer inspiratie om de beste philips hue buitenverlichting te vinden.

Philips Hue Calla sokkellamp

De sokkellamp in de categorie Philips Hue buitemverlichting is ideaal voor het verlichten van paden in huis en tuin. De philips hue buitenverlichting kan tot 16 miljoen kleuren of verschillende tinten wit weergeven. De montage vindt plaats via een “grondpin”. De set bevat een LED-tuinsokkellamp, een laagspanningsvoedingseenheid (24 V) en 5 meter kabel. De Philips Hue lamp voor in de tuin is verkrijgbaar in een grote en een kleine uitvoering. Dankzij beschermingsklasse IP 65 is de armatuur ook beschermd tegen waterstralen. Voor gebruik is een Philips Hue Bridge vereist.

Philips Hue Discover schijnwerper

Voor de entree of om grotere tuinoppervlakken te verlichten, is de Philips Hue schijnwerper met een lichtopbrengst van 2.300 lumen de ideale keuze. In vergelijking met andere tuinoplossingen werkt Discovery met een hoogspanningssysteem (220 volt), daarom dient de installatie door een elektricien te worden uitgevoerd. Met beschermingsklasse IP44 is de tuinlamp beschermd tegen regen en spatwater.Lees verder voor nog meer inspiratie om de beste philips hue buitenverlichting te vinden.

Philips Hue Impress tuinpadlamp

De Impress tuinlamp is een hoogspanningssysteem (220 volt) en dient daarom door een elektricien op het elektriciteitsnet te worden aangesloten. De lamp dankt het met een lichtopbrengst van 1.200 lumen en verlicht zo ook grotere oppervlakken. Omdat de tuinlamp alleen beschermingsklasse IP44 heeft, is hij beschermd tegen spatwater en dus regen, maar niet tegen de waterstralen van een tuinslang. Net als bij de andere gepresenteerde Philips Hue tuinlampen is ook voor de Impress buitenverlichting een Philips Hue bridge vereist.

Philips Hue Outdoor Lightstrip

maakt indruk met Kerstmis en op elk barbecue- en zomerfeest – de kleurrijke LED-lichtstrip voor buiten in de tuin. Verlicht de balkonreling of de tafel met de May punch. De Philips Hue lichtstrip wordt bevestigd met de meegeleverde clips of schroeven. De gekleurde lichtstrip voor buitengebruik wordt geleverd met een voedingseenheid, zodat deze alleen nog maar op een extern stopcontact hoeft te worden aangesloten om klaar voor gebruik te zijn. Voor de Lightstrip is echter ook de Philips Hue Bridge nodig, aangezien de lichtstrip onderdeel is van het Philips Hue verlichtingssysteem. Lees verder voor nog meer inspiratie om de beste philips hue buitenverlichting te vinden.

Philips Hue Bridge

Het is het brein van het Philips Hue verlichtingssysteem en vormt de brug tussen de smartphone van de gebruiker en de Philips Hue buitenlampen. Het bouwt een ZigBee Mesh-systeem zodat het draadloze bereik toeneemt met elke nieuwe lamp of ander Philips Hue-apparaat.

Philips Hue buitenvoeding

Veel tuinlampen van Philips Hue voor buiten werken met een laagspanningssysteem. Via het plug-in systeem kunnen meerdere lampen op een Philips Hue buitenvoeding aangesloten worden. Het apparaat biedt een totaal vermogen van 40 watt. Dit betekent dat gebruikers bijvoorbeeld meerdere Philips Hue Lily Spots of Callas tuinlampen op één voeding kunnen bedienen.

Daarnaast is het powerpack van de verlichting waterdicht volgens beschermingsklasse IP67. De voedingseenheid moet worden aangesloten op een extern stopcontact om verbinding te maken met het elektriciteitsnet van het huis. Deze hebben meestal beschermingsklasse IP44. Als er geen externe contactdoos op het balkon of terras is, moet deze worden geïnstalleerd door een gekwalificeerde elektricien.Lees verder voor nog meer inspiratie om de beste philips hue buitenverlichting te vinden.

Wat zou jouw Philips Hue buitenverlichting zijn zonder een onafhankelijke stroomvoorziening? Met de twee voedingen heb je in de toekomst meer flexibiliteit als het gaat om het verlichten van je tuin. Op de kleinere 40W voeding kunnen bijvoorbeeld drie buitenlampen van elk 12W worden aangesloten. De grote 100W voeding kan meer lampen van stroom voorzien. Over het algemeen ligt het stroomverbruik van de Hue Outdoor serie tussen de acht en 15W.Lees verder voor nog meer inspiratie om de beste philips hue buitenverlichting te vinden.

Philips Hue outdoor verlengkabel

Met de Philips Hue laagspannings verlengkabel kan het toepassingsgebied van de outdoor LED lampen worden uitgebreid.


Philips Hue bewegingsmelder voor buiten .

De bewegingsmelder voor buiten van Philips Hue heeft veel te bieden. Dankzij de geïntegreerde daglichtsensor kunnen gebruikers een routine installeren waarbij de tuinverlichting automatisch aangaat als het donker wordt. Uiteraard reageert de sensor ook als een persoon in het sensorgebied van de bewegingsmelder stapt. Dit verhoogt ook de veiligheid in het geval dat een inbreker ‘s nachts door de tuin sluipt en wordt verdreven door het automatisch inschakelen van het licht.

Philips Hue Nyro wandlamp

De langwerpige wandlamp van de nieuwe Nyro-serie stuurt haar helderheid van boven naar beneden. Hierdoor ontstaat een prettige accentuering van de te verlichten ruimte. Dankzij een lichtsterkte van 1000 lumen biedt de wandlamp indien nodig ook het nodige perspectief. Stroom wordt geleverd via hoge stroom, dus een stroomkabel is vereist. Qua design slaat Signify hier een nieuwe weg in, al is Nyro nog volledig gebaseerd op de designtaal van de vorige outdoorseries. De wandlamp is verkrijgbaar in het zwart. Lees verder voor nog meer inspiratie om de beste philips hue buitenverlichting te vinden.

De Philips Hue lampen die wij aanbevelen zijn Philips Hue buitenlampen die behoren tot de Philips Hue White en Ambiance light categorie. Zo hebben tuinliefhebbers alle lichtfuncties tot hun beschikking en kunnen gebruikers lichtkleur en lichtintensiteit regelen – mits de Philips Hue buitenlampen gekoppeld zijn aan een Philips Hue bridge. Daarnaast bieden de buitenlampen 16 miljoen kleuren waaruit de gebruiker kan kiezen in de Philips Hue app.

Philips Hue Nyro sokkellamp

En wat voor wandlamp Nyro geldt, kan ook voor de sokkellamp worden gelaten – 1000 lumen, vaste voeding. Links en rechts van het pad vindt de modern vormgegeven sokkellamp zijn plaats. Of het nu als sfeerelement is of om de veiligheid op de tuinpaden te vergroten. Het is altijd een blikvanger.