Beste Philips hue lampen


Beste Philips hue lampen

Pilips Hue zet nieuwe maatstaven op het gebied van slimme huisverlichting. Het intelligente verlichtingssysteem van Signify, voorheen Philips Lighting, laat de harten van technisch onderlegde mensen sneller kloppen en maakt tegelijkertijd de weg vrij voor nieuwkomers in het slimme huis. Het merk biedt een breed scala aan lampen, lampen en accessoires waarmee je je huis slimmer kunt maken – van binnen en van buiten. lees verder om antwoord te krijgen op de vraag, wat zijn de beste Philips hue lampen.

Beste Philips hue lampen

Philips hue slimme verlichting

De bediening vindt plaats via een Philips Hue Bridge of via Bluetooth. Eenmaal ingesteld, kunt u alle producten van de fabrikant gebruiken, van de Philips Hue-vloerlamp tot de hanglamp, voor hun volledige functionaliteit. U profiteert onder andere van een comfortabele bediening via smartphone of tablet en stelt individuele lichtkleuren en lichtstemmingen in.

Philips Hue maakt het mogelijk om eenvoudig nieuwe en ongebruikelijke verlichtingsconcepten in je eigen vier muren te implementeren – inclusief slimme bediening via app of spraakopdrachten. Als je je huis echter volledig met Hue wilt uitrusten, moet je diep in de buidel tasten voor de lampen. We laten je zien hoe je Philips Hue producten zo goedkoop mogelijk kunt kopen.lees verder om nog meer inspiratie te krijgen en antwoord te krijgen op de vraag, wat zijn de beste Philips hue lampen.

Goedkope Philips hue lampen

Tip 1: let op afgeprijsde Philips Hue-producten

Plafondlampen, indirecte verlichting, tuinverlichting en meer: ​​het is leuk om je hele huis uit te rusten met Philips Hue (zie ook onze Philips Hue review ) – ware het niet voor de hoge prijzen voor de lampen. Het goede nieuws: verschillende retailers bieden de producten af ​​en toe met hoge kortingen aan. Kom dus regelmatig terug bij winkels als Amazon *, Tink * of Click-Licht * – met een beetje geluk heeft een van de retailers momenteel een actie en kun je je Hue-systeem goedkoop uitbreiden.

Tip 2: Koop een gebruikte Philips Hue

Als je een bepaald risico niet schuwt, kun je natuurlijk ook de Philips Hue lampen kopen die gebruikt worden op Ebay en Co. LED-lampen hebben een lange levensduur – we hebben al zeven jaar veel Hue-lampen in gebruik en hebben nog geen defecten geconstateerd. De kans is dus groot dat de Hue lamp die je gebruikt nog vele jaren meegaat.

Tip: Als de gebruikte lichtbron niet direct in je Philips Hue systeem kan worden geïntegreerd, hoeft dit niet door een defect te zijn. De integratie werkt vaak na een reset van de Hue lamp. Hiervoor houd je de Hue Dimmer Switch gewoon naast de lamp en druk je vijf seconden op de aan- en uitknop (de Hue lamp moet in die tijd natuurlijk van stroom worden voorzien). Zodra de lamp kort oplicht, is deze gereset – in de meeste gevallen kan deze dan eenvoudig in het Hue-systeem worden geïntegreerd.

Tip 3: kies goedkope Hue-alternatieven

Is het kopen van gebruikte Philips Hue lampen te onzeker voor je en laat de volgende kortingsactie nog lang op zich wachten? Kijk dan eens naar de Hue alternatieven. Hier vallen vooral de Tradfri lampen van Ikea op door hun lage prijzen. Voorbeeld: Twee GU10-lampen kosten slechts ongeveer 14 euro bij de Zweedse meubelwinkel – bij Philips Hue betaal je 30 euro voor het dubbele van de prijs (Philips Hue White GU10 LED).

Het hoogtepunt: je kunt de Tradfri-lampen rechtstreeks verbinden met je Hue-controlecentrum en ze regelmatig bedienen via de Hue-app – zelfs spraakbesturing via Alexa is mogelijk. Er is echter één addertje onder het gras: helaas kun je de Tradfri-lampen die in het Hue-systeem zijn geïntegreerd niet via Siri (Apple HomeKit) bedienen.

Tip 4: Cashback-acties om Philips Hue voor minder te kopen

Met een beetje geluk krijg je na aanschaf van Philips Hue-producten een deel van de prijs terug. De fabrikant voert van tijd tot tijd cashback-acties uit. Het principe is simpel: na aankoop stuur je de kassabon en je rekeningnummer naar Signifiy (het bedrijf maakt de Hue producten). Een paar dagen later wordt het bijbehorende bedrag naar u overgemaakt. Bezoek de Philips Hue-website om te zien of er momenteel een cashback-actie is.Kijk dan vooraf goed naar de voorwaarden. Vaak is er alleen cashback voor bepaalde producten, bijvoorbeeld voor actuele Philips Hue innovaties of voor tuinverlichting.lees verder om nog meer inspiratie te krijgen en antwoord te krijgen op de vraag, wat zijn de beste Philips hue lampen.

Dynamische scènes en Spotify-muzieksynchronisatie

Ook voor de Philips Hue-app is er iets nieuws. Een update brengt vandaag al dynamische scenes voor het Philips Hue systeem met zich mee. Het licht in een scène stopt niet langer noodzakelijkerwijs zoals het ooit was ingesteld, maar kan dynamisch veranderen. In de herfst zijn ook vooraf gedefinieerde scènes opgenomen in de scènegalerij, die een looptijd hebben van 24 uur. De eerste scène, natuurlijk licht, moet het licht van de zon gedurende de dag simuleren. De looptijd is aan te passen aan uw eigen dagritme.

Vooral de muzieksynchronisatie met Spotify vind ik interessant . Over het algemeen waren er al manieren om het licht op de muziek te laten dansen, maar Signify gaat nog een stap verder. Ze werkten samen met Spotify en integreerden de muziekstreamingservice stevig in de Philips Hue-app. Het licht kan zich dus automatisch aanpassen aan de sfeer van een nummer en schijnen op het ritme van de muziek.

Deze functie wordt vanaf vandaag uitgerold als vroege toegang. Niet elke gebruiker zal de functie echter vanaf dag één kunnen gebruiken. Onder het punt “Wat is er nieuw?” je kunt vroege toegang activeren zodra je daar het Spotify-logo ziet. lees verder om antwoord te krijgen op de vraag, wat zijn de beste Philips hue lampen.

Philips Hue Play Gradient Light Tube

De Philips Hue Play Gradient Light Tube is de perfecte uitbreiding voor je Philips Hue Play Gradient Lightstrip.. Bij televisies die op tafel staan, zoals de mijne, is dat eigenlijk helemaal prima, maar als de televisie aan de muur hangt, dan wil je natuurlijk het effect aan alle vier de kanten.

Hier komt de Philips Play Gradient Light Tube om de hoek kijken. Hij is verkrijgbaar in twee maten, 75 cm met 1100 lumen en 125 cm met 1260 lumen om een ​​gradiëntlichtstrip uit te breiden. Het kan op tafel worden geplaatst, aan de muur worden geschroefd of aan de televisie worden bevestigd.lees verder om antwoord te krijgen op de vraag, wat zijn de beste Philips hue lampen.

Philips Hue Bridge

Het centrale, intelligente bedieningselement van het hele Hue-systeem, d.w.z. het hart als het ware, is de Hue Bridge. Op de Hue Bridge kunnen maximaal 50 lampen en lampen en maximaal 12 accessoires worden aangesloten. De Hue Bridge is het begin van je eigen, zeer individuele smart home-systeem, die jouw beste Philips hue lampen aanstuurt. lees verder om antwoord te krijgen op de vraag, wat zijn de beste Philips hue lampen.

Philips Hue Gradient Signe vloer- en tafellamp

De Signe vloer- en tafellamp is al lang op de markt, maar biedt nu niet alleen één kleur, maar kan ook een kleurverloop in meerdere zones weergeven. De lampen zijn verkrijgbaar in zwart en wit. De tafellamp heeft een helderheid van 730 lumen en de vloerlamp heeft een helderheid van 1.800 lumen. De tafellamp heeft vier kleurzones, de vloerlamp kan er nog een paar meer laten zien dankzij de meegeleverde scènes die ook geanimeerde kleurverlopen kunnen weergeven, maar hij ziet er ook nog eens extreem goed uit. lees verder om antwoord te krijgen op de vraag, wat zijn de beste Philips hue lampen.

Philips Hue Ambiance Gradient Lightstrip

Last but not least, de Philips Hue Ambiance Gradient Lightstrip. De voet is hier 2 meter lang en biedt een helderheid van 1.600 lumen. Er is ook een verlenging van 1 meter met 900 lumen. Hier kunt u nu gebieden in verschillende kleuren individueel verlichten. In combinatie ziet het er natuurlijk heel gaaf uit. Je kunt de kleur van de nieuwe gradiëntproducten natuurlijk zelf configureren, maar ik vind de geprefabriceerde scènes ook erg mooi, het ziet er gewoon prachtig uit en ik kan niet wachten om een ​​paar van de nieuwe lampen thuis te verspreiden.De led strip is een van de beste Philips hue lampen.

Slimme bewegingsmelder – Philips Hue Buitensensor

De ideale aanvulling op elk Philips Hue-systeem: met de intelligente Hue Outdoor-detector kunnen één of meerdere lampen comfortabel en comfortabel worden ingeschakeld nadat een beweging is gedetecteerd, binnen, buiten of een combinatie van beide.Binnen een bereik van 12 m detecteert de sensor betrouwbaar elke beweging en schakelt alle lampen die zijn opgeslagen in de Hue-app met een zeer korte opstarttijd. Dit kunnen bijvoorbeeld de buiten wandlampen in het entreegebied zijn, maar ook het licht in de gang.

Met de energiebesparende daglichtsensor wordt de verlichting pas geschakeld als er niet meer voldoende daglicht is. Praktisch en kostenbesparend tegelijk.De sensor kan overal worden geïnstalleerd, zowel binnen als buiten. Uitgerust met beschermingsklasse IP54 is de bewegingsmelder optimaal beschermd tegen externe weersinvloeden.De beste philips hue lampen worden aangestuurd en gaan aan waarneer het nodig is.Lees verder om inspiratie en antwoord te krijgen op de vraag:wat zijn de beste Philips hue lampen.

Philips Hue in de tuin: verschillende soorten lampen

Voor het verlichten van paden en het creëren van een bijzondere sfeer op warme zomeravonden is er keuze uit een hele reeks verschillende lamptypes:

Philips hue Sokkellampen: De Hue sokkellampen zijn ideaal voor het verlichten van bloemperken, paden of het terras. Dankzij de compacte hoogte van circa 40 centimeter kunnen ze ook op lage wanden worden geplaatst.

Philips hue tuinpadverlichting is met een kleine 80 centimeter bijna twee keer zo hoog als de sokkelverlichting. Ze zijn ook geschikt voor het verlichten van paden of als onopvallende lichtbron tussen struiken en struiken.

Philips hue Tuinspots / schijnwerpers: tuinspots zetten echt de toon voor hellend metselwerk of bloemperken en creëren zo een bijzondere sfeer. Terwijl spots een klein gebied gericht verlichten, verspreiden schijnwerpers hun licht breder.

Philips hue led strips zijn er ook in een waterdichte versie voor in de tuin. De lichtbuis ziet er bijzonder goed uit op trappen of tafelranden.De led strip is een van de beste philips hue lampen

Philips hue Wandlampen: Wandlampen zijn een nuttige lichtbron in entrees en gangen, maar zijn ook geschikt voor het verlichten van paden, bijvoorbeeld in kleine steegjes die naar de tuin leiden.Philips Hue wandlampen voor gangen en ingangen we hebben ook een testvergelijking gewijd.

Philips voert vaak meerdere van deze lamptypes onder dezelfde naam. Zo omvat de waterdichte serie “Fuzo” zowel een padverlichting als een wand- en een sokkellamp. Hierdoor kunnen verschillende lampen in de tuin op elkaar worden afgestemd, en zo zorgt u dat de de beste philips hue lampen hun licht stralen waar het nodig is.

Philips hue Laagspanningssysteem

Philips Hue biedt een laagspanningssysteem voor de tuin. De Hue-lampen die hiermee compatibel zijn, hebben niet alleen een Hue-bridge nodig, maar ook een transformator die de normale spanning aanzienlijk vermindert. Het voordeel van deze tuinlampen, zoals “Lily” en “Amaranth” in de testvergelijking, is dat ze minder energie verbruiken, intenser licht uitstralen en hogere temperaturen verdragen. De transformator wordt aangesloten op een extern stopcontact en kan meerdere Hue-laagspanningslampen in de tuin van stroom voorzien.