Philips Hue

Philips Hue is de smart home -systeem van Signify Het systeem maakt het mogelijk om de verlichting van een huis te bedienen via een mobiele app  op een smartphone of tablet , maar kan ook worden bediend met een spraakbesturingsfunctie .

In de Hue-serie biedt Philips hue verschillende LED-lampen met verschillende kleurenspectra, waaronder LED-lampen met het uiterlijk van een gloeilamp . Bij de series White , White Ambiance en Colour & White Ambiance zijn er drie verschillende series LED-lampen met verschillende kleurenspectra. De White serie heeft een kleurtemperatuur van 2700K. De White Ambiance biedt een veranderlijk kleurenspectrum tussen 2000K en 6500K. De Color & White Ambiance is de enige serie met zo’n 16 miljoen kleuren. Het heeft een veranderlijk kleurenspectrum tussen 2200K en 6600K. De LED-lampen zijn E14 en E27 beschikbaar, allemaal dimbaar. Philips biedt ook inbouwspots aan met een GU10- fitting . Er zijn ook tafellampen uit de “Iris” -serie, die zowel via Bluetooth of de Philips Bridge als met de smartphone / pc-app kunnen worden bediend